ENG | FRA

Intime Tennis Academy & de KNLTB

23 nov '16

Zoals inmiddels bij velen bekend heeft InTime Tennis Academy een partnership met de KNLTB gesloten, waarbij onze Academy een prominente rol krijgt in het opleiden van talentvolle spelers van 12 t/m 18 jaar. De KNLTB, die Nederland weer bij de beste 10 tennislanden van de wereld wil hebben, is blij met InTime als talentpartner. De rol van de KNLTB wordt minder uitvoerend en daarom werken ze graag samen met de beste mensen en de beste programma’s.  Gezien de kennis en ervaring van ons team, denkt Jan Siemerink dat o.a. onze Academy hier zeker een rol in kan spelen. In totaal zijn er 6 tennisscholen uitgekozen.

Wij zijn zelf uiteraard ook blij met deze samenwerking.  Op een aantal media is verbazing te lezen dat InTime deze samenwerking is aangegaan. Maar nu er een nieuwe wind gaat waaien door de KNLTB en we onze stem dus kunnen laten horen in een gelijkwaardig partnership, hebben we besloten dit avontuur met overtuiging aan te willen gaan.

Een soortgelijke selectieprocedure is op dit moment ook aan de gang voor tennisscholen die zich richten op kinderen die jonger zijn dan 12 jaar. InTime Tennis Academy doet ook aan deze procedure nog mee. De bedoeling is dat vanaf september 2016 alle 6 bovenbouw scholen en ongeveer 30 onderbouw scholen met elkaar gaan samenwerken zodat van onderaf talenten eerder worden herkend en goed kunnen doorstromen naar een bredere topselectie.

Intime Tennis Academy & de KNLTB
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top