ENG | FRA

Wedstrijdcircuit en trainen deze winter

14 dec '16

Gezamenlijk trainen
Spelen met nieuwe trainingsmaatjes kan het talent van uw zoon of dochter weer een extra boost geven. Met ingang van oktober komen spelers van Amjoy eenmaal per week naar Zoetermeer om bij Dekker Sport te trainen met onze Intime-talenten. Zowel tennis, fysieke als mentale aspecten komen hierbij aan bod. En uiteraard zijn bij alle trainingen zowel de trainers van Amjoy als die van Intime nauw betrokken. Elke tweede vrijdag van de maand wordt de fysieke training vervangen door een mentale groepstraining onder leiding van Daniëlle van der Klein. Geen praatsessies, maar simpele oefeningen in groepsverband om alle voorkomende vragen tijdens een wedstrijd goed te kunnen tackelen.

Eigen wedstrijdcircuit in de winter
Verder verzorgen wij gedurende het winterseizoen op 10 zondagen tussen 10.00 en 12.00 uur wedstrijden voor spelers uit de geboortejaren 2001 t/m 2007. Ook dit is een gezamenlijk project waar alle trainers van Intime en Amjoy bij betrokken zijn. Zij wisselen elkaar af gedurende deze zondagen, zodat iedereen elkaar goed leert kennen. Dat is een groot voordeel, zeker als spelers later samen met elkaar op reis gaan.

Ouderavond
Ouders spelen rondom en tijdens een wedstrijd vaak ook een belangrijke rol. Daarom is er op vrijdag 14 oktober ook een ouderavond gepland bij Dekker Sport om u te informeren over de mentale training die uw kind gaat krijgen en over zaken waar u zelf mee aan de slag kunt.

Wedstrijdcircuit en trainen deze winter
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top