ENG | FRA

Sponsors

Yonex

“Contribute to the world through innovative technology and the highest quality products” is de missie van Yonex. Als Japanse fabrikant van hoogtechnologische sportartikelen wil Yonex de sportwereld verbeteren door de best mogelijke producten te leveren.

Gesticht in 1946, en uitgegroeid tot een wereldspeler met eigen fabrieken in Japan, Taiwan, China en India levert Yonex het beste badminton en tennismateriaal ter wereld. Internationale sterren – vanaf Navratilova, Seles, Krajicek, Hewitt en Hingis tot vandaag Kerber, Wawrinka en Kyrgios - vertrouwen op de voortdurende innovaties die Yonex brengt. Het Japanse R&D team levert een enorme prestatie door elke keer opnieuw Yonex producten zoals tennisschoenen, polyester snaren, functionele kleding en natuurlijk rackets als beste in hun categorie te maken.

www.yonex.nl


Tennis-Direct

TennisDirect | De Online Tennisshop

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Klantenservice TennisDirect Dit doen we al ruim 10 jaar met veel plezier. We geven je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kun je het ook zelf ervaren, door vrijblijvend een racket te testen. Op alle andere vragen over de juiste gripmaat, bespanning of schoen, geven we je graag een passend antwoord.

Dit doen we met een club sportieve en enthousiaste medewerkers vanuit ons kantoor langs de A44 in Sassenheim. Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Bestel je producten dan online en kom ze afhalen bij ons afhaalpunt dat iedere werkdag van 9:00 tot 17.30u geopend is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook kun je volgen waar we allemaal mee bezig zijn in Sassenheim.

Ben je tennistrainer of zit je in het bestuur van een vereniging? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. We leveren graag producten en diensten op maat. Neem alvast een kijkje op de trainerspagina.

We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

http://tennisdirect.nl


OrangeMotors-fcWelkom bij Orange Motors

Opel dealer Orange Motors is sinds 2014 de nieuwe naam voor de krachtenbundeling van twee bekende autobedrijven met een jarenlange en rijke Opel traditie uit de Groot-Rotterdamse en Westlandse regio: P.A. van der Kooij en Eef en Huub.

In 1952 startte Pieter Abraham (P.A.) van der Kooij in Vlaardingen een automobielbedrijf dat in 1956 Opel-dealer werd. In 1967 volgde uitbreiding met een tweede vestiging in Maassluis. Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overnames of doorstart van achtereenvolgens Pietersen (Schiedam), Dijkshoorn (Spijkenisse), EGAC (‘sGravezande) en Roveco (Hoogvliet).

In 1978 begonnen de neven Eef en Huub van Gorp met Opel-dealer Eef en Huub aan de Rotterdamse Straatweg (showroom) en Insulindestraat (werkplaats). Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overname of doorstart van achtereenvolgens Autopelle (Capelle a/d IJssel), Sonneveld (Berkel en Rodenrijs) en Spoormaker (Rotterdam-Noord en -Zuid).

Orange Motors bedient met 6 vestigingen het gebied (boven de Maas) van Hoek van Holland t/m Nieuwerkerk a/d IJssel, inclusief het Westland en de gemeente Lansingerland en (beneden de Maas) van Rockanje t/m Ridderkerk.

www.orangemotors.nl


 

PowerBar

PowerBar wordt geleid door sporters, voor sporters. PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen - sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding. Dit is de enige manier om topprestaties te bereiken en te blijven verbeteren. Meer dan 25 jaar hebben we non-stop gewerkt om steeds betere producten te ontwikkelen, altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. We zijn er voor zowel topsporters op wereldniveau als ambitieuze amateursporters, omdat ze allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: ze willen vooruitgang en hun grenzen verleggen. Om dit te doen hebben ze energie nodig. En dat is waar wij in voorzien.

Mijn beperkingen? Die krijgen geen kans
Bij PowerBar geloven we in jou. We geloven in jouw passie. Heel weinig sporters weten waar ze echt toe in staat zijn. Alleen wanneer we onze grenzen verleggen, realiseren we ons dat we nóg meer kunnen. Bij PowerBar zijn we gedreven. Gedreven door een passie om verder te blijven gaan. Om nog sneller te gaan.
En om onze prestatie te blijven verbeteren. We voorzien jou van energie om het onmogelijke mogelijk te maken. Omdat we in jou geloven. Je bent sterker dan je denkt.

Opgeven? Dat concept kennen we niet
PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen - sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding. Dit is de enige manier om topprestaties te bereiken en te blijven verbeteren. Meer dan 25 jaar hebben we non-stop gewerkt om steeds betere producten te ontwikkelen, altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. We zijn er voor zowel topsporters op wereldniveau als ambitieuze amateursporters, omdat ze allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: ze willen vooruitgang en hun grenzen verleggen. Om dit te doen hebben ze energie nodig. En dat is waar wij in voorzien.

 

 

Klaassen Interim Finance

Klaassen Interim Finance (KIF) is een eenmanszaak en een initiatief van Corné Klaassen. Na een succesvol afgeronde HEAO-RA opleiding in 1987 volgden diverse dienstverbanden in het bedrijfsleven (5 jaar accountancy en circa 10 jaar in verschillende functies zoals hoofd control afdeling, hoofd accounting, financieel manager, financieel directeur) in diverse branches (industrie, telecom, transport).

De overstap van een vast dienstverband naar een eenmanszaak volgde in 2002, zeker ook om bedrijven beter te kunnen bedienen:
> Daar ondersteunen waar het echt nodig is zonder “vast te zitten” in een lijnfunctie
> En zelf kiezen waar de je een volgende periode aan meewerkt en je tijd aan besteed. Energie geeft en er ook van krijgt. Bij voorkeur dan ook een diversiteit van rollen/ branches
> En de uitdaging van het ondernemerschap, dus ook tijd besteden aan je netwerk. Dan wel weer bij “leuke en leerzame” events.

De focus is echter hetzelfde gebleven, het ondersteunen van bedrijven in beweging (startup, transformatie, innovatie, herstructurering) met een meer dan gemiddelde dynamiek en een gezonde betrokkenheid, met respect voor de staande organisatie.

Wat anderen zeggen over Corné:
> Doortastende persoonlijkheid die zaken voor elkaar weet te krijgen, Weet van losse individuen een team te smeden (Air France KLM – EMpower)
> Sterke communicatie, optimistisch en prettig in de omgang (Fokker Elmo)
> Leiding geven en onderling verbinden (Air France KLM – IFRS 16)
> Eigenzinnig en betrokken, daadkrachtige en effectieve manager die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht (Tata Steel)
> Daadkrachtige projectleider met oog voor resultaat (Bouwinvest – ISAE 3402, Inventarisatie heroriëntatie AM)
> Deskundig, vakinhoudelijk sterk (KPN Corporate Market)
> Overzicht en daadkracht, scherpe sturing op Scope “met voldoende flexibiliteit” (Bouwinvest – deelproject Reporting)

Wat kan KIF voor uw organisatie betekenen?
> Consulting: het adviseren van organisaties over hoe zij hun financiële bedrijfsvoering kunnen verbeteren.
> Interim management: bieden van ondersteuning bij het implementeren van de adviezen, het managen van de veranderingstrajecten of het inbrengen van specialistische vakkennis.
> Finance professional: het tijdelijk helpen van organisaties, bijvoorbeeld in geval van capaciteitsgebrek, bij de ongestoorde uitvoering van hun financiële processen.
> Project management: kennis en ervaring met name bij projecten die balanceren op het scheivlak Finance en IT, of een implementatie van een nieuwe IT Tooling.
> Corné werkt regelmatig samen met andere intermediairs in de markt, met name op het gebied van acquisitie en inzet.

Voor meer informatie kunt u straks terecht op mijn nieuwe website.

Molenaarsgraafstraat 9, 2729 CX Zoetermeer
Mail: info@klaasseninterim.nl
Mobiel: 06 46443193

 

 


trendel.nl

Trendel

Samen is beter
Trendel is in 2006 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende adviesorganisatie gericht op arbeidsomstandigheden, verzuim en organisatie. Per begin 2019 zijn wij een gecertificeerde Arbodienst.
Belangrijke kenmerken van Trendel zijn resultaatgerichtheid en maatwerk. Trendel speelt een adviserende rol en zoekt altijd het partnership met haar klanten. Wij willen namelijk een betrokken en innovatieve samenwerkingspartner voor uw organisatie zijn. Of dat nu op het gebied van preventie, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid, training of advies is, wij staan altijd klaar met pragmatische oplossingen.

Verzuimmanagement
Wat Trendel uniek maakt is dat wij niet alleen de (arbeidsongeschikte) medewerker begeleiden, maar juist ook de werkgever en of leidinggevende. Vreemd toch, dat dit zo vaak niet in het ‘arbopakket’ zit? Daarom hebben wij ook geen paketten en spreken we met u af wat op dat moment nodig is.
Zo geven wij uw medewerker(s) en u als werkgever duidelijke informatie over (financiele en andere) consequenties van keuzes en springen we proactief in waar gewenst of nodig. De werkgever heeft aan ons een sparringpartner die meedenkt in oplossingen. Helder op de feiten en warm op de relatie; zo worden wij omschreven.
U kunt met ons een Arbocontract aangaan (wettelijk verplichte aansluiting Arbodienst) maar indien u alleen een dossier heeft waar u advies over wilt kan dat ook. Alle trainingen zoals verzuim(gesprekken), frequent verzuim etc worden op ‘uw’ maat gemaakt.

Preventie
Goed personeel is waardevol. Hun kennis, ervaring en inzet is niet eenvoudig te vervangen.
Personeel dat fluitend aan het werk gaat en blijft, is goed voor de sfeer en de productiviteit. Dat wilt u niet alleen nu, maar ook voor later.
Door te investeren in gezonde, competente en gemotiveerde werknemers, investeert u in duurzaam inzetbare werknemers. En daarmee bespaart u ook direct op hoge kosten zoals van het werven en inwerken van nieuwe medewerkers en van ziekteverzuim.

Arboconsultancy
Wilt u (een deel) van uw bedrijf laten ‘doorlichten’ mbt arbo, alle verplichtingen, documenten, verzuim analyse etc, of wilt u ‘eigen regie’ gaan voeren maar weer niet nog precies hoe en wat? Wellicht wilt u wel overstappen naar een andere arbodienst, maar wil eerst weten wat u nu precies nodig heeft om tot (betere) resultaten te komen? En welke arbodienst past dan het beste? Onze arboconsultants kunnen u hierbij ondersteunen en geven onafhankelijk advies. Wij worden heel erg blij als wij u mogen ondersteunen uw rendement te verbeteren, of u nu daarna bij Trendel komt of niet. Dat maakt ons niets uit. Wij gaan voor uw succes, dan hebben wij ook succes.

Kom langs of bel voor een orienterend gesprek. De koffie staat klaar (meestal zonder koekjes omdat wij ze dan opeten. Wij moeten ook aan onze eigen gezondheid denken!)
Wij kijken naar u uit!

Trendel BV
Arbodienstverlening en advies
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-760100
www.trendel.nl


Electrocel

Electrocel is opgericht op 28 februari 1975 en wordt sinds 28 mei 1993 gedreven als besloten vennootschap. Wij zijn erkend Uneto-VNI en STERKIN installateur. Electrocel werkt in teamverband samen aan de toekomst. “Team Electrocel” wordt versterkt door diverse onderaannemers (Z.Z.P’ers), die zich laten inhuren voor het verrichten van de diverse werkzaamheden. 

De visie van Electrocel bv kenmerkt zich door een actieve en flexibele werkhouding, en een kwalitatief hoogwaardige werkwijze. Hierdoor kunnen wij een groot aantal opdrachtgevers al vele jaren tot onze vaste klantenkring rekenen. Electrocel is een gespecialiseerd installatiebureau en profileert zich vooral op de volgende marktsegmenten:

Renovatie
Kleinschalige nieuwbouw / Villabouw
Intercominstallaties
Data- communicatie installaties
Inbraakbeveiliging
Services en onderhoud

Het oplossende vermogen en adequaat reageren op de wensen van haar klant en opdrachtgever maken Electrocel sterk in haar kunde. Kijk rustig eens rond op onze site, waardoor u meer te weten komt over de specialiteiten en producten van Electrocel.

www.electrocel.nl

Official partners & sponsors


top