ENG | FRA

Sponsors

Yonex

“Contribute to the world through innovative technology and the highest quality products” is de missie van Yonex. Als Japanse fabrikant van hoogtechnologische sportartikelen wil Yonex de sportwereld verbeteren door de best mogelijke producten te leveren.

Gesticht in 1946, en uitgegroeid tot een wereldspeler met eigen fabrieken in Japan, Taiwan, China en India levert Yonex het beste badminton en tennismateriaal ter wereld. Internationale sterren – vanaf Navratilova, Seles, Krajicek, Hewitt en Hingis tot vandaag Kerber, Wawrinka en Kyrgios - vertrouwen op de voortdurende innovaties die Yonex brengt. Het Japanse R&D team levert een enorme prestatie door elke keer opnieuw Yonex producten zoals tennisschoenen, polyester snaren, functionele kleding en natuurlijk rackets als beste in hun categorie te maken.

www.yonex.nl


Tennis-Direct

TennisDirect | De Online Tennisshop

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Klantenservice TennisDirect Dit doen we al ruim 10 jaar met veel plezier. We geven je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kun je het ook zelf ervaren, door vrijblijvend een racket te testen. Op alle andere vragen over de juiste gripmaat, bespanning of schoen, geven we je graag een passend antwoord.

Dit doen we met een club sportieve en enthousiaste medewerkers vanuit ons kantoor langs de A44 in Sassenheim. Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Bestel je producten dan online en kom ze afhalen bij ons afhaalpunt dat iedere werkdag van 9:00 tot 17.30u geopend is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook kun je volgen waar we allemaal mee bezig zijn in Sassenheim.

Ben je tennistrainer of zit je in het bestuur van een vereniging? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. We leveren graag producten en diensten op maat. Neem alvast een kijkje op de trainerspagina.

We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

http://tennisdirect.nl


OrangeMotors-fcWelkom bij Orange Motors

Opel dealer Orange Motors is sinds 2014 de nieuwe naam voor de krachtenbundeling van twee bekende autobedrijven met een jarenlange en rijke Opel traditie uit de Groot-Rotterdamse en Westlandse regio: P.A. van der Kooij en Eef en Huub.

In 1952 startte Pieter Abraham (P.A.) van der Kooij in Vlaardingen een automobielbedrijf dat in 1956 Opel-dealer werd. In 1967 volgde uitbreiding met een tweede vestiging in Maassluis. Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overnames of doorstart van achtereenvolgens Pietersen (Schiedam), Dijkshoorn (Spijkenisse), EGAC (‘sGravezande) en Roveco (Hoogvliet).

In 1978 begonnen de neven Eef en Huub van Gorp met Opel-dealer Eef en Huub aan de Rotterdamse Straatweg (showroom) en Insulindestraat (werkplaats). Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overname of doorstart van achtereenvolgens Autopelle (Capelle a/d IJssel), Sonneveld (Berkel en Rodenrijs) en Spoormaker (Rotterdam-Noord en -Zuid).

Orange Motors bedient met 6 vestigingen het gebied (boven de Maas) van Hoek van Holland t/m Nieuwerkerk a/d IJssel, inclusief het Westland en de gemeente Lansingerland en (beneden de Maas) van Rockanje t/m Ridderkerk.

www.orangemotors.nl


 

PowerBar

PowerBar wordt geleid door sporters, voor sporters. PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen - sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding. Dit is de enige manier om topprestaties te bereiken en te blijven verbeteren. Meer dan 25 jaar hebben we non-stop gewerkt om steeds betere producten te ontwikkelen, altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. We zijn er voor zowel topsporters op wereldniveau als ambitieuze amateursporters, omdat ze allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: ze willen vooruitgang en hun grenzen verleggen. Om dit te doen hebben ze energie nodig. En dat is waar wij in voorzien.

MIJN BEPERKINGEN? DIE KRIJGEN GEEN KANS.
Bij PowerBar geloven we in jou. We geloven in jouw passie. Heel weinig sporters weten waar ze echt toe in staat zijn. Alleen wanneer we onze grenzen verleggen, realiseren we ons dat we nóg meer kunnen. Bij PowerBar zijn we gedreven. Gedreven door een passie om verder te blijven gaan. Om nog sneller te gaan.
En om onze prestatie te blijven verbeteren. We voorzien jou van energie om het onmogelijke mogelijk te maken. Omdat we in jou geloven. Je bent sterker dan je denkt.

OPGEVEN? DAT CONCEPT KENNEN WE NIET.
PowerBar wordt geleid door sporters, voor sporters. PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen - sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding. Dit is de enige manier om topprestaties te bereiken en te blijven verbeteren. Meer dan 25 jaar hebben we non-stop gewerkt om steeds betere producten te ontwikkelen, altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. We zijn er voor zowel topsporters op wereldniveau als ambitieuze amateursporters, omdat ze allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: ze willen vooruitgang en hun grenzen verleggen. Om dit te doen hebben ze energie nodig. En dat is waar wij in voorzien.


Rijnstreek

Ondernemers in de Rijnstreek vertelden in 1996 dat er behoefte was aan een ander soort uitzendbureau. Zij zochten een dienstverlener met een ondernemersinstelling waar kwaliteit boven alles gaat. Reden genoeg voor 2 ervaren intercedenten om ondernemer te worden

Sinds 1 juni 1997 is Uitzendbureau Rijnstreek een feit!
Een dynamisch uitzendbureau dat bemiddelt voor alle soorten personeel. Uitzendbureau Rijnstreek doet nèt dat beetje meer, is actief en betrokken.
Als geen ander weet Uitzendbureau Rijnstreek de weg naar de beste uitzendkrachten te vinden. Sinds 1997 is een groot netwerk opgebouwd van werknemers en opdrachtgevers.
Rijnstreek is aangesloten bij de De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de NBBU, de brancheorganisatie voor het mkb-segment in de uitzendbranche en flexmarkt.

Rijnstreek is gecertificeerd volgens de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1. Meer info is te vinden op www.normeringarbeid.nl

Uitzendbureau Rijnstreek BV
M. Plaisier
Utrechtstraat 102
2408 GS Alphen aan den Rijn

www.uitzendbureaurijnstreek.nl


Ondernemen is zoveel leuker met Westland Accountancy

Zeg eens eerlijk: bent u ondernemer geworden omdat u cijfertjes zo leuk vond? We betwijfelen het een beetje. Die hele boekhouding vindt de gemiddelde ondernemer maar een onplezierige bijwerking van het eigen baas zijn. En laat Westland Accountancy er nu eens heel anders over denken. Onze missie staat hierboven: ondernemen leuker maken. Niet voor ons, maar voor u!

Als accountantskantoor willen we er alles aan doen om het plezier in het ondernemersbestaan terug te brengen. Hoe? Natuurlijk door die brij aan cijfers uit handen te nemen. Door de jaarrekeningen en aangiften goed te regelen. En door snel antwoord te geven op al uw vragen over fiscale zaken. Maar wat we vooral doen, is meedenken over de strategie. Sparren over kansen. Samen met u nieuwe mogelijkheden in kaart brengen. In de wetenschap dat alles achter de schermen goed geregeld is.

Zo'n kantoor is Westland Accountancy. Niet klein, niet groot. Wel persoonlijk, direct en slagvaardig. En met een heel efficiënte manier van werken. Eén die u minimaal dezelfde kwaliteit oplevert, tegen vaak lagere kosten. Wij willen niet dat het ervaren van facturatiedruk onze relatie met onze klant in de weg staat. Daarom worden korte vragen en bezoekjes bij ons op kantoor niet aan u in rekening gebracht. Met zo'n accountant heeft u als ondernemer uw handen vrij om te doen waar u goed in bent. De zaak uitbouwen. De omzet verhogen. Klanten erbij halen. Precies wat ondernemen zo leuk maakt.Electrocel

Electrocel is opgericht op 28 februari 1975 en wordt sinds 28 mei 1993 gedreven als besloten vennootschap. Wij zijn erkend Uneto-VNI en STERKIN installateur. Electrocel werkt in teamverband samen aan de toekomst. “Team Electrocel” wordt versterkt door diverse onderaannemers (Z.Z.P’ers), die zich laten inhuren voor het verrichten van de diverse werkzaamheden. 

De visie van Electrocel bv kenmerkt zich door een actieve en flexibele werkhouding, en een kwalitatief hoogwaardige werkwijze. Hierdoor kunnen wij een groot aantal opdrachtgevers al vele jaren tot onze vaste klantenkring rekenen. Electrocel is een gespecialiseerd installatiebureau en profileert zich vooral op de volgende marktsegmenten:

Renovatie
Kleinschalige nieuwbouw / Villabouw
Intercominstallaties
Data- communicatie installaties
Inbraakbeveiliging
Services en onderhoud

Het oplossende vermogen en adequaat reageren op de wensen van haar klant en opdrachtgever maken Electrocel sterk in haar kunde. Kijk rustig eens rond op onze site, waardoor u meer te weten komt over de specialiteiten en producten van Electrocel.

www.electrocel.nl

Official partners & sponsors


top