ENG | FRA

Profiel & visie

De advantage van een unieke tennis academy

Tennistalent nòg beter maken. Dat is in vier woorden waar Intime Tennis Academy voor staat. Anders gezegd, om jeugdige spelers op te leiden tot een evenwichtige tennisprofessional. Samen op zoek naar het plafond, wat voor de één clubkampioen is of Highschool tennis in Amerika en voor de ander het spelen op een Grand Slam.

Daarom investeert Intime op een breed terrein in de ontwikkeling van talenten. De begeleiding gaat verder dan hard trainen alleen. Zeer persoonlijke aandacht, waaronder ook mentale, medische en fysieke aspecten, horen daar uiteraard bij. Studie en huisvesting zijn weer andere facetten die we meenemen in onze aanpak. En uiteraard het kennismaken met het spelen van (buitenlandse) toernooien onder begeleiding van ervaren coaches. Elke leerling krijgt een programma op maat. Door die intensieve begeleiding zijn sinds 2005 al vele talenten doorgestroomd naar de internationale tennistop. Inmiddels hebben we de reputatie één van de beste tennis academies van het land te zijn wat zich uit in de toegekende cerficering door de KNLTB voor zowel Onderbouw als Bovenbouw.

Aangenaam: Noëlle van Lottum en Martijn Belgraver

Achter Tennisschool Intime staan twee tennissers die de ontwikkeling van talent naar topper zélf hebben meegemaakt: Noëlle van Lottum (WTA 50) en Martijn Belgraver (ATP 196). Hun eigen ervaringen zijn gebundeld binnen Intime. Met een eigen netwerk van trainers en andere begeleiders staat een compleet en goed ingespeeld team klaar om talent verder te helpen. De ontwikkeling per leerling, zowel professioneel als persoonlijk, wordt continu gevolgd om bij te sturen waar nodig.

Official partners & sponsors


top