ENG | FRA

Intime Tennis Travel

INTIME Tennis Travel verzorgt de voorbereiding, begeleiding en coaching tijdens internationale toernooien en reizen. Al vanaf de oprichting van INTIME is de Academy gericht op internationale ervaringen en dat doen we nog steeds. Door jarenlange ervaring op de Tour voor zowel TE-, ITF-, WTA en ATP-toernooien zijn we in staat om gepaste begeleiding te bieden aan spelers die internationaal willen spelen en doorbreken.

Wie gaan er mee?

Het concept INTIME Tennis Travel richt zich op een brede doelgroep. De minimumleeftijd om mee te kunnen naar een toernooi is 9 jaar. Deelnemers aan tennisreizen hoeven ook niet per se bij INTIME aangesloten te zijn. Ook andere tennistalenten uit geheel Nederland zijn vrij om te boeken. Zelfs voor profs bieden we een heel interessant concept. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?

Optimale begeleiding ter plekke

Tijdens toernooien in binnen- en buitenland spelen alle meereizende spelers gezamenlijk in. Ze krijgen begeleiding bij warming-up en cooling down en de wedstrijd wordt voor- en nabesproken: hoe pak je het aan, ken je je tegenstander, wat wordt je speelplan?

Toernooi-agenda

Elk kwartaal publiceren we op de app van INTIME de agenda met de nationale en internationale toernooien die wij begeleiden. Zodra wij weten wie zich hebben ingeschreven, wordt u per mail geïnformeerd over de reis, eventuele vluchten, de coach en de kosten. Kortom, alles wordt u verder uit handen genomen en uw kind wordt gedurende het hele toernooi begeleid.

Feedback na een toernooi

Tijdens het toernooi wordt u als ouder op de hoogte gehouden. Ook evalueren we elke reis telefonisch met de ouders en trainers Zo kunnen trainers effectief werken aan processen tijdens de wedstrijden in het buitenland.

Wilt u meer informatie?

INTIME Tennis Travel is een succesvol concept om de deelname aan toernooien in binnen- en buitenland op een hoger niveau te brengen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: madeleine@intime-tennisschool.com 

 

Official partners & sponsors


top