ENG | FRA

Clinics

Een keer een clinic volgen met Noëlle of Martijn?

Een keer ervaren wat het is om te trainen met een professional? Ook die kans krijgt u bij Intime: met een clinic op maat van uw bedrijf of organisatie. Ook voor particulieren zijn er mogelijkheden om zo’n clinic te volgen. Aan de hand van uw wensen bepalen we het programma. In ieder geval bent u zeker van de aanwezigheid van Noëlle van Lottum en/of Martijn Belgraver. De twee initiatiefnemers van Intime speelden ooit op hoog internationaal niveau: Noëlle bereikte plaats 50, Martijn plaats 200 op de wereldranglijst.

De leukste clinics met tennis als ingrediënt!

Een keer een demonstratiewedstrijd volgen tussen toptennissers die hun sporen in het profcircuit hebben verdiend? De clinic gebruiken om uw eigen technische en tactische vaardigheden te verbeteren? Of spelsituaties oefenen, zowel in het enkel- als in het dubbelspel? Alles kan. Natuurlijk kan zo’n clinic ook een meer entertainend karakter krijgen.

Zo kunt u op een leuke manier kennismaken met alle slagen die in de tennissport voorkomen.

Ook andere invullingen zijn denkbaar. Van een videoanalyse van uw eigen spel tot en met een presentatie van Noëlle of Martijn over hun eigen ervaringen in de sport en hun visie op het belang van een goede begeleiding van talent.

Tennisclinics in binnen- en buitenland

De clinic kan overal worden gegeven, ook in het buitenland. Intime kan u alle voorbereidende werkzaamheden uit handen nemen, van het reserveren van de accommodatie tot en met de catering.

Heeft U interesse?

Neem dan contact op met Noëlle van Lottum of Martijn Belgraver via madeleine@intime-tennisschool.com

Official partners & sponsors


top